Uw woning klaar maken voor de toekomst

Met de jaren die voorbij gaan, kijkt u als eigenaar van uw woning met veel plezier naar de ervaringen en mooie herinneringen die u heeft meegemaakt in uw woning. Met de jaren die verstrijken komen echter soms ook de fysieke ongemakken. Hoe mooi zou het zijn als u nog steeds in uw woning kan blijven wonen zonder in leveren op wooncomfort?

EQ Care | Het zorgconcept waardoor u langer in uw eigen woning kunt blijven wonen.

EQ Bouw kan dankzij haar jarenlange ervaring u diverse mogelijkheden bieden om uw woning klaar te maken voor de toekomst. Met ons team kunnen wij uw woning zo aanpassen dat al het comfort wat u wenst, op de begane grond zal plaatsvinden. Zo behoudt u alle bewegingsvrijheid in uw woning en kunt nog steeds optimaal genieten van uw bijzondere plek.

Waarom zou ik dit door EQ Bouw laten regelen?

Door middel van de opgebouwde expertise zijn wij als geen ander in staat ons te verplaatsen in uw persoonlijke situatie. Dankzij onze onderscheidende aanpak en ervaringen in diverse projecten weten wij hoe wij het wooncomfort kunnen behouden en vaak zelfs te vergroten zonder van woning te moeten wisselen. Uiteraard houden wij rekening met de fysieke ongemakken die zich eventueel voordoen, nu en in de toekomst. Van intake tot aan de oplevering, EQ Bouw regelt het voor u.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over het toekomstbestendig maken van uw woning ? Laat uw gegevens hier achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen