Offerte opvragen

“Hoe mooi zou het zijn als u uw huis weer binnen kunt stappen alsof het de eerste keer is: die onvergetelijke eerste indruk"

Een huis is een plek om te genieten en tot rust te komen. Een mens is gemiddeld zo'n 60 tot 70 procent van zijn leven thuis: een aanzienlijke tijd. Het is dus meer dan logisch dat uw huis is afgestemd op al uw wensen en behoeftes. Deze wensen en behoeftes kunnen jarenlang gelijk blijven en soms verandert er veel in korte tijd.

Één ding dat zeker is: wanneer u uw huis wilt veranderen of opknappen zit u niet te wachten op een ellenlange verbouwing. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van die gloednieuwe keuken, moderne badkamer, prachtige vloer of grote uitbouw. Ook begrijpen wij dat een (ver)bouwing soms een grote, spannende stap kan zijn. Er heerst vaak onduidelijkheid over de tijdsduur en de kosten van het project. Duurt verbouwen niet maanden? Is het uiteindelijk niet altijd stukken duurder dan verwacht? Ons antwoord daarop: nee, dat hoeft niet zo te zijn.

 

 

“EQ Bouwmanagement is er voor u om uw (ver)bouwwensen vakkundig, transparant en snel uit te laten komen. Zorgeloos verbouwen noemen we dat.”

 

Sinds 2009 hebben wij vele unieke bouwprojecten gerealiseerd. Van schilderwerk en opknapbeurten tot grote totaalverbouwingen en renovaties. Elk project wordt met zorg en aandacht gepland, de mooiste materialen worden gekozen en onze vakkundige uitvoerders voegen alle elementen samen tot een fantastisch eindresultaat.

Daarnaast bent u bij EQ Bouwmanagement verzekerd van:

  • Jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten
  • Transparantie: u heeft inzicht in alle arbeids- en materiaalkosten die we maken
  • Kortingen die wij ontvangen van leveranciers krijgt u ook als korting doorberekend
  • Alle zorgen nemen wij uit handen. U geeft aan wat u precies wenst en wij verzorgen alles
  • We werken altijd via EQ's unieke formule van aanpak. Dat maakt ons anders dan de gemiddelde aannemer
  • Dankzij ons vertrouwde netwerk van professionele bouwers en vertrouwde leveranciers kunnen we u de best mogelijke prijs bieden
  • Vergunningen, labels, verzekeringen, garanties: dit wordt allemaal door ons verzorgd

 

“Benieuwd geworden wat we u kunnen bieden?”

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op

Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen te inventariseren en u te informeren over alle opties en mogelijkheden. Een offerte is bij ons geheel vrijblijvend: u bent nergens aan gebonden. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn erg benieuwd wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Call Now Button