Second Opinion

Heeft u een offerte ontvangen van uw aannemer maar u heeft toch uw twijfels over de inhoud of prijsstelling? EQ Bouw biedt u dankzij haar jarenlange ervaring met het schrijven van offertes de mogelijkheid aan voor een second opinion. Met andere woorden, wij bekijken uw offerte met een onafhankelijke blik en brengen de aandachtspunten voor u in kaart. Zo kunt u de juiste keuze maken en met de juiste partij in zee gaan.

Waarom zou ik dit door EQ Bouw laten regelen?

Door middel van de opgebouwde expertise weten wij als geen ander waar op gelet moet worden als er een offerte moet worden uitgebracht. U wilt weten waar u voor betaalt. Wat gaat de partij die u heeft gekozen of waar u tussen twijfelt voor u uitvoeren? Wat komt men in overeen na het tekenen?

Na het bekijken van de offerte brengen wij u een advies uit. Hierin beschrijven wij de punten van aandacht waarvan wij denken dat u hiermee terug naar de tekentafel moet gaan om uw verbouw wensen correct in vervulling te laten gaan. Op basis van onze ervaring kan door middel van ons onafhankelijk advies dit u vele euro’s besparen en/of u tegen onverwachte kostenposten beschermen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen!

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over het uitbrengen van een second opinion op uw offerte ? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen