Ontzorgen én verzorgen

U herkent het vast. Eens in de zoveel tijd heeft uw woning behoefte aan periodiek onderhoud. Varierend van kleine klusjes zoals het bijwerken van krassen op de muur,  lampen die toch weer eens recht moeten worden gehangen tot het grotere buitenschilderwerk danwel het binnenschilderwerk. Een kostenpost die snel kan oplopen en die ook tijd kost. Uitvragen van offertes, het samenstellen van een budget, de planning om het werk te laten uitvoeren. Wie is dan de betrouwbare partner die dezelfde taal spreekt, de werkzaamheden coordineert en u het werk voor u uit handen neemt ?

Maatwerk onderhoudscontract voor uw woning

EQ Bouwmanagement kan dankzij haar jarenlange ervaring u diverse mogelijkheden bieden om het onderhoud van uw particuliere woning, middels een onderhoudscontract voor u uit handen te nemen. Zo wordt u compleet ontzorgd en onderhouden wij uw woning voor u. U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden u wilt laten verrichten en welke onderhoudsinterval u wenst. Varierend van de kleinere klussen in en rondom het huis, tot aan het verzorgen van het gehele (buiten/binnen) schilderwerk van uw woning. Op basis hiervan stellen wij een maandelijks bedrag vast waarin alle door u aangegeven werkzaamheden zijn meegenomen. Maatwerk en compleet afgestemd op uw wensen.

Waarom zou ik dit door EQ laten regelen?

Door middel van de opgebouwde expertise weten wij als geen ander waar op gelet moet worden als het gaat om onderhoud van uw woning. Alle aspecten komen aan bod waar u zelf kunt aangeven waar u behoefte aan heeft. Varierend van onze professionals die u kunt bellen als er een lampje vervangen moet worden, tot het periodieke onderhoud van uw CV-ketel, het haard-kanaal wat geveegd moet worden, onderhoudswerkzaamheden aan de vloer van uw woning en de uitgebreidere werkzaamheden zoals het onderhoud van uw schilderwerk. Alles wat u wenst kunnen wij opnemen in het onderhoudscontract. Wij regelen de planning en zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw woning, EQ Bouwmanagement regelt het voor u!

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over het uitbrengen van een maatwerk onderhoudscontract op uw offerte ? Laat uw gegevens hier achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen