Veelgestelde vragen

Kosten

EQ Bouw heeft als aantrekkelijk voordeel dat arbeid en materiaal groot ingekocht wordt. Door de lage kosten hiervoor kunnen wij u een erg voordelige prijs aanbieden.

U kunt een project op basis van een vaste prijs of op regiebasis (urenbasis) afspreken. Voor projecten op regiebasis geldt een minimum aantal uur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ja dat kan, de betaaltermijnen worden helder omschreven in de offerte.

Ja, de actuele facturen van de materialen/leveranciersfacturen zijn voor u als opdrachtgever inzichtelijk.

De klant ontvangt de leverancierskortingen rechtstreeks op de materialen.

Andere kosten waaraan u kunt denken zijn architectkosten voor bouwkundige tekeningen of voor het aanvragen van vergunningen.

EQ Bouw biedt u een vrijblijvende offerte indien u de eigenaar van het object/woning bent, indien u in het aankooptraject zit rekenen wij een vergoeding, deze krijgt u in mindering van de offerte als EQ Bouw de opdracht gegund krijgt.

Werkzaamheden

EQ Bouw verricht een groot scala aan uiteenlopende werkzaamheden. Deze zijn allemaal terug te vinden onder de pagina’s ‘diensten’ en ‘advies’.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Kijk daarom eens naar de foto’s onder ‘projecten’ om een indruk te krijgen van wat EQ Bouw voor u kan betekenen.

Ja, EQ Bouw kan onder andere verzorgen dat uw huis of kantoor gekeurd wordt voor een energielabel.

Ja, EQ Bouw kan voor u de benodigde vergunningen en subsidies aanvragen.

Het Bouwbesluit bevat alle voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle bouwwerken moeten aan die voorschriften voldoen. EQ Bouw volgt uiteraard deze procedures zoals vastgelegd in het Bouwbesluit.

Ja, alle werkzaamheden van EQ Bouw worden beschermd dankzij onze CAR-Verzekering.

Tijd & duur

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden en de omvang van het project. Om een indicatie te krijgen over de duur van uw project kunt u contact met ons opnemen.

Sommige periode kan de wachttijd oplopen voor grotere verbouwingen. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk met ons om de tafel zit en indien mogelijk vooruit plant. Wij zorgen dat we de mankrachten voor u klaar hebben staan.

EQ Bouw houdt de tijdlijn goed in de gaten. Meer- of minderwerk kan de opleverdatum beïnvloeden. Wij hebben twee keer per week overleg met de uitvoerder over de planning, indien nodig schakelen wij extra mankrachten in op het project.

Gefeliciteerd! De woning is bijna klaar. De oplevering is een belangrijk moment.

Tijdens de oplevering maakt u samen met EQ Bouw een “Proces verbaal van Oplevering” op. In dit document leggen we vast of er nog zaken zijn die ontbreken om het project af te ronden. Beide partijen tekenen het Proces verbaal. Hierna gaat de garantieperiode in.

Over ons

Jazeker. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd zullen wij eerst telefonisch contact met u opnemen. Daarna zullen we een persoonlijke kennismaking inplannen.

EQ Bouw richt zich voornamelijk op (ver)bouwingen in de omgeving van Het Gooi en Amsterdam.

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen