STEENGOED

Waarom EQ Bouwmanagement ?

EQ Bouw heeft een unieke manier van (ver)bouwen. Verbouwen en persoonlijke Bouwbegeleiding gaan bij EQ Bouw namelijk hand in hand. Dit hoeft u onderaan de streep niet meer te kosten!

Omdat wij arbeid en materiaal voordelig kunnen inkopen en direct betrokken zijn bij de planning en uitvoer van het project kunnen wij u laten profiteren van een aantrekkelijke en transparante prijs.

Hoe werken wij ?

Vanaf het moment dat u contact met ons zoekt komen wij bij u langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen op papier gezet en kijken we wat de opties en mogelijkheden zijn. Hierna volgt de vrijblijvende offerte. Na overeenstemming begeleiden wij het bouwproces in zijn geheel en nemen wij al het werk voor u uit handen zonder dat u zich hier nog zorgen over hoeft te maken.

Alle inkoopfacturen van de materialen zijn voor u actueel inzichtelijk.  Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast rekenen we een vaste opslag op de materiaalkosten. Eventuele kortingen ontvangt u rechtstreeks als opdrachtgever.

In uw voordeel

Dit alles brengt als voordeel met zich mee dat u kunt genieten van een optimaal (ver)bouwgemak tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

En dát maakt EQ Bouw nu steengoed.

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen