Turnkey projecten

Is uw huis toe aan een vernieuwing? Kies voor een professionele aanpak van de renovatie van uw huis. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardige service voor zowel totaalrenovatie projecten als turnkey projecten in de omgeving van het Gooi. Wilt u meer weten over onze service en hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder over wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Een totaalrenovatie project en turnkey project, wat zijn de verschillen?

Wat is nu precies het verschil tussen een totaalrenovatie project en een turnkey project? Een totaalrenovatie wordt over het algemeen gefaciliteerd in bestaande woningen. Heeft u een huis gekocht, maar wilt u met een frisse start beginnen? Dan kunt u de woning volledig laten renoveren. We spreken over het algemeen van een turnkey project bij nieuwe woningen. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht, maar moeten hierin de basale faciliteiten nog gemonteerd worden? Dan kunt u alle klussen aan een projectleider overlaten. Een turnkey project komt van de Engelse betekenis ‘sleutel in de deur’. Je laat de aannemer in huis voor alle projecten. Wij leveren zowel totaalrenovaties aan bestaande huizen die een opknapbeurt kunnen gebruiken, als turnkey project voor nieuwe huizen.

Waarom zou je een huis willen opknappen of renoveren?

De vraag is natuurlijk waarom u een huis totaal zou willen renoveren of opknappen? Er komt namelijk veel bij kijken, zowel tijd als geld. Op een gegeven moment kan je huis problemen krijgen. Een leiding moet bijvoorbeeld vervangen worden, of er moeten wat gaten gedicht worden. Dit kunt u los van elkaar laten doen, maar dan bent u uiteindelijk vaak duurder uit. Wanneer uw huis last krijgt van problemen, kunt u het beste direct aan de slag gaan met een totaalrenovatie. Investeer in een keer in uw woning met een totaalrenovatie.

Wat voor soort werkzaamheden vallen onder totaalrenovatie

Wat houdt een totaalrenovatie of een turnkey project dan precies in? Welke werkzaamheden vallen precies onder deze taken? Onder een totaalrenovatie en turnkey project vallen de volgende werkzaamheden:

 • Uitbouwen
 • Installatiewerk
 • Elektrawerk
 • Timmerwerk
 • Badkamers plaatsen
 • Schilderwerk
 • Stukwerk
 • Stalen kozijnen plaatsen
 • Vloeren plaatsen
 • Vloerverwarming plaatsen
 • Bouwadvies
 • Interieurstyling

Wanneer u kiest voor een totaalrenovatie of een turnkey project, dan bent u ervan verzekerd dat uw huis helemaal af is. Niet alleen een uitbouw is gerealiseerd, maar ook al het elektrawerk, vloerwerk en schilderwerk is dan gedaan. Uw huis is direct woonklaar en u hoeft zelf niets meer te doen.

Waarom is het handig om met één aannemer te werken die alles regelt?

Wanneer u een groot project als een totaalrenovatie of turnkey project uit handen geeft, dan is het handig om voor één aannemer te kiezen. Deze aannemer heeft alle touwtjes in handen en u hebt één aanspreekpunt. Dit handig voor de communicatie en flexibiliteit van het werk. EQ Bouw werkt bijvoorbeeld ook met WhatsApp, waardoor wij altijd snel bereikbaar zijn.

EQ Bouw biedt een transparante overeenkomst, duidelijke offerte en zijn snel bereikbaar. We werken in overleg, houden rekening met uw wensen en eisen en zorgen ervoor dat de totaalrenovatie helemaal naar wens verloopt.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw huis laten renoveren of uw nieuwbouwwoning in een keer laten installeren en afwerken? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn beschikbaar voor klussen in het Gooi en omgeving. Geniet van een geweldige service en directe communicatie. Vraag snel een offerte aan en zie of wij wat voor u kunnen betekenen.