CV, Water en Gas

EQ Bouwmanagement werkt met zeer ervaren mankrachten voor het plaatsen van CV-, water- en gas en elektra installaties. Dit organiseren wij voor zowel woonhuizen als (kantoor)gebouwen. Wij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende constructies. Een goed aangelegde elektra-installatie is daarnaast veilig en scheelt u veel tijd en moeite bij toekomstige aanpassingen aan het pand.

Waarom uw gas, water en elektra door EQ Bouwmanagement laten installeren?

U wilt in uw woning genieten van alle mogelijke gemakken die het huis kan bieden, dat begrijpen wij. Een efficiënte en betrouwbare cv ketel, water- en gasinstallatie horen hierbij. Met een moderne cv-ketel bent u verzekerd van een veilige omgeving. Daarnaast geniet u van een ketel die een hoger rendement haalt dan oudere installaties.

Wanneer u uw huis laat verbouwen is een vakkundig aangelegde elektra-installatie van belang. Het is het beste om van tevoren goed na te denken over de inrichting van het huis. Een belangrijk onderdeel hiervan is de planning van elektra-punten. Dit bespaart op de lange termijn veel tijd en moeite. Het wordt dan vrij gemakkelijk om nieuwe apparatuur en lampen aan te sluiten en te installeren: de benodigde elektra is dan al aanwezig. EQ Bouw kan in samenspraak met u een elektra planning naar uw wensen opstellen. Daarnaast leggen wij alle elektra aan volgens de laatste veiligheidsstandaarden. Hierdoor bent u verzekerd van veiligheid en duurzaamheid.

Net als bij elektra-installaties is het bij de installatie van leidingen van belang te werk te gaan aan de hand van een goed doordacht plan. Wanneer er van tevoren wordt nagedacht over de locaties in het huis waar sanitaire- en verwarmingsvoorzieningen moeten komen, scheelt dat in de toekomst aanzienlijk. Wanneer leidingen op de juiste plekken aanwezig zijn is het eenvoudig om bijvoorbeeld een extra radiator of watervoorziening te plaatsen. Naast het feit dat EQ Bouw met u meedenkt om een zo efficiënt mogelijk leidingenplan op te stellen, maken we enkel gebruik van het beste materiaal om de kans op eventuele lekkages en schade zo veel mogelijk te minimaliseren.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen