Daken en dakgoten

EQ Bouwmanagement kan het onderhoud en de vernieuwing van uw daken en dakgoten verzorgen. Het goed onderhouden van uw dak en dakgoten voorkomt lekkages en zorgt ervoor dat uw huis zo goed mogelijk geïsoleerd blijft. Daarnaast zijn we van alle markten thuis op het gebied van dakkapellen en dakramen. Voor zowel onderhoud als plaatsing kunt u bij ons terecht. Met een dakkapel kunt u de ruimte op uw bovenverdieping aanzienlijk vergroten en door middel van een dakraam kunt u daarnaast veel extra licht creëren, wat er voor zorgt dat u in deze kamers niet altijd het licht aan hoeft te zetten.

Waarom uw dak- en raamwerkzaamheden laten uitvoeren door EQ Bouwmanagement?

Dak en dakgoot

Het dak en de dakgoten van uw huis krijgen het, wanneer de jaren verstrijken, zwaar te verduren: regenbuien, stormachtig weer, sneeuw, vallende herfstbladeren en meer zorgen ervoor dat uw dak en dakgoten onderhoud behoeven. Wanneer u dit onderhoud regelmatig laat uitvoeren verkleint u de kans op lekkages en andere schade aanzienlijk. Daarnaast geven een onderhouden dak en strakke dakgoot uw huis een nette en verzorgde uitstraling.

Raamwerkzaamheden

Om uw huis te laten voldoen aan de milieustandaarden van vandaag de dag zijn goede kozijnen en isolatieglas een must. Deze zorgen ervoor dat de gewenste koelte of warmte, afhankelijk van het seizoen, in uw huis blijft dankzij de uitstekende isolerende werking. Hierdoor is het minder noodzakelijk de kachel hoog op te stoken of de airco voluit te laten draaien. Dit bespaart u aanzienlijk veel geld. Een goed kozijn zorgt er ook voor dat er minder tochtstromen in uw huis zullen zijn, wat zorgt voor een prettiger leefklimaat. Een ruit van isolatieglas zorgt er daarnaast voor dat de ruit sterker is en langer mee gaat. Wanneer u nieuwe ramen met professionele kozijnen en isolatieglas wilt laten plaatsen bent u bij EQ Bouw aan het juiste adres. Ook voor onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen