Funderingen

EQ Bouwmanagement is onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van hoogstaande funderingen. Een goede fundering is van belang om ervoor te zorgen dat uw huis of pand jarenlang verzekerd is van een stevige ondergrond. Daarnaast kunnen we u helpen met het isoleren van uw huis. Een goed geïsoleerd huis maakt dat u comfortabel kunt wonen en uw energiekosten laag blijven. Qua isolatiemogelijkheden kunt u denken aan het isoleren van het dak, de muren of de vloer. Daarnaast kunt u ook denken aan het vervangen van enkel- door dubbel glas.

Waarom uw huis laten funderen en isoleren door EQ Bouwmanagement?

Het aanleggen van de fundering is één van de eerste stappen van een (ver)bouwproject. Wanneer de fundering van hoge kwaliteit is en professioneel is aangelegd bent u ervan verzekerd dat alles wat op de fundering gebouwd wordt stevig blijft staan. Bij het aanleggen van de fundering is het van belang goed vooruit te denken. Zo moet er bedacht worden waar er gebouwd gaat worden en wat er gebouwd gaat worden. Wij denken bij deze fase van het project graag met u mee. We inventariseren samen met u de opties en bekijken wat het beste uitvoerbaar is. Doordat we gebruik maken van vakmannen bent u verzekerd dat uw fundering door EQ Bouw stevig, duurzaam en veilig is.

Het is erg onprettig om in de zomer in een te warm, broeierig huis te leven en in de winter wilt u er juist niet koud bijzitten. De oplossing hiervoor is een vakkundig uitgevoerde isolatie van uw huis. Niet alleen verbetert dit het leefklimaat aanzienlijk, uw kosten voor het stoken van de kachel (in de winter) en koelen met airconditioning (in de zomer) nemen aanzienlijk af. Daarnaast creëert u hiermee een energiezuiniger huis. Met een positiever energielabel neemt uw huis in waarde toe, wat goed van pas kan komen bij een eventuele verkoop in de toekomst. EQ Bouw voert de isolatiewerkzaamheden vakkundig en efficiënt uit om u de beste prijs/kwaliteitsgarantie te bieden.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen