Montage en demontage

EQ Bouwmanagement kan u helpen met het monteren of demonteren van alles in en rondom het huis. Hierdoor geniet u direct van nieuwe aankopen of juist van de nieuw gecreëerde ruimte. Daarnaast verzorgen we ook sloopwerkzaamheden. Een sloopproject kan lastig te overzien zijn. Het is belangrijk goed vooruit te plannen, de veiligheid in de gaten te houden en efficiënt met het afval om te gaan. EQ Bouwmanagement kan deze zorgen voor u uit handen nemen. Wij verzorgen sloopwerkzaamheden op een snelle en veilige manier. Hierdoor zult u zo min mogelijk last ervaren.

Waarom uw montage en demontage laten uitvoeren door EQ Bouwmanagement?

Interieur en inrichting maken van uw huis echt een thuis. EQ Bouw werkt met professionele interieurbouw partijen. In samenwerking met EQ Bouw zorgen wij ervoor dat uw inbouwkasten de best mogelijke uitstraling hebben.

Wat betreft demontage is het ook verstandig dit vakkundig uit te laten voeren. Een vakkundige demontage houdt hetgeen wat gedemonteerd is schadevrij. Hierdoor kunt u het gemakkelijk verhuizen of door verkopen. Wanneer interieurelementen in uw huis aan bijvoorbeeld een muur zijn gemonteerd is het verstandig dit vakkundig te laten demonteren om schade te voorkomen.

De uitspraak: “Soms is het nodig om iets af breken, om zo plaats te maken voor iets nieuws” is al eeuwenoud. Wanneer u in uw huis iets nieuws wilt creëren is het vaak noodzakelijk om ruimte te maken door middel van afbraak. Het is noodzakelijk deze werkzaamheden zorgvuldig uit te laten voeren, om de kans op schade aan de rest van het huis te minimaliseren. EQ Bouwmanagement kan u hierbij helpen. Wij gaan zorgvuldig en voorbereid aan de slag met het slopen, om zo een maximale efficiëntie en veiligheid te behouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat het afval van de sloopwerkzaamheden worden geruimd, zodat de rommel u niet in de weg zit. Hoe beter en sneller deze werkzaamheden zijn verricht, hoe sneller er begonnen kan worden met het creëren van iets nieuws.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen