Verf, timmer en tegelwerk

Goed schilderwerk laat een huis stralen. EQ Bouwmanagement verzorgt graag al uw schilderswerkzaamheden. Van het schilderen van de buitenkant van uw huis tot de meeste precieze details die een nieuwe laag verf nodig hebben: alles is mogelijk. Is het timmerwerk in uw huis toe aan een opknapbeurt of aan een vervanging? EQ Bouwmanagement verzorgt het voor u. Hout heeft onderhoud nodig om haar kwaliteit te behouden. Daarnaast kan het vervangen van houtwerk zorgen voor een frisse, nieuwe uitstraling van het huis. Daarnaast leggen we voor u het mooiste tegelwerk, zowel voor vloeren als voor muren. Zowel binnen als buiten. Nieuw tegels geven uw huis een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast gaan goede tegels erg lang mee, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Waarom het verf, timmer en tegelwerk laten verzorgen door EQ Bouwmanagement?

Schilderwerk

Wij begrijpen het wanneer u wilt dat uw huis er van top tot teen verzorgd en afgewerkt uitziet. Professioneel schilderwerk en een zorgvuldige afwerking van de details horen hierbij. EQ Bouwmanagement heeft schilderwerk tot één van haar specialiteiten verworven. Wij maken gebruik van het meest vooraanstaande materiaal en zetten voor schildersopdrachten onze meest bekwame vaklui in. Met goed schilderwerk bent u verzekerd dat het geschilderde materiaal jarenlang in topconditie blijft. Wat betreft afwerkingswerkzaamheden dragen wij er zorg voor dat dit naar uw wensen gebeurt. In samenspraak met u gaan we op zoek naar het optimale resultaat.

Timmerwerk

Met houten afwerkingen kan heel veelzijdig een stijl worden gegeven aan uw huis. Het kan allereerst een praktisch doel dienen: denk hierbij aan een stevige reling voor het balkon, een houten frame voor ramen en deuren of een hoge schutting in de tuin voor meer privacy. Daarnaast kan timmerwerk zorgen voor een mooie decoratie van het huis, zowel binnen als buiten. Wanneer u uw huis nét dat onderscheidende element in uw huis wilt aanbrengen is een houten afwerking een duurzame en betrouwbare keuze. Er zijn veel opties en mogelijkheden wat betreft de keuze van het hout en de aan te brengen stijl. Van simpel en functioneel tot smaakvol en decoratief: al deze timmerwerkzaamheden kan EQ Bouwmanagement voor u verzorgen.

Tegelwerk

Wanneer u op zoek bent naar een passend materiaalsoort voor een kamer in uw huis kunnen tegels wel eens de oplossing zijn. Tegels kunnen zowel voor vloer- als voor muurbedekking gebruikt worden. Naast dat tegels erg duurzaam zijn als materiaal geven ze ook een stijlvolle uitstraling en zijn ze gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Het is belangrijk dat de tegels recht en waterpas gelegd wordt: alleen dan heeft u er het meeste plezier van. EQ Bouwmanagement is hierin gespecialiseerd en garandeert u een perfect resultaat. Daarnaast kunnen we u helpen bij het kiezen uit alle soorten tegels die er beschikbaar zijn.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Vakkundigheid

Bewezen trackrecord

Leveranciers kortingen

Bescherming

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen