Vloeren

EQ Bouwmanagement kan voor u de meest uiteenlopende wensen voor vloeren realiseren. Of u nu graag een houten parket heeft, een mooi linoleum, of toch liever iets van steen of tapijt: alles is mogelijk. De vloeren die wij leggen zijn van hoge kwaliteit en tot in detail afgewerkt. Zo kunt u er jarenlang van genieten. Daarnaast verzorgen wij graag het stukwerk en plafondwerkzaamheden. Stukwerk is van belang voor de bescherming van de muur of als verfraaiing. Mooi aangebracht stukwerk geeft de ruimte een geheel nieuwe en frisse uitstraling.

Waarom uw vloer, muur en plafondwerk uit laten voeren door EQ Bouwmanagement?

De binnenkant van een huis bestaat in de basis uit drie basiselementen: het plafond, de muren en de vloer. Het is van belang een bevloering te kiezen die volledig aansluit bij uw wensen: het is het element van het huis waar u het meeste mee in aanraking komt, in letterlijke zin. EQ Bouwmanagement helpt u met het maken van een keuze uit de verschillende soorten vloeren die gelegd kunnen worden. Daarnaast zorgen onze gespecialiseerde vaklui ervoor dat de vloer strak, waterpas en afgewerkt gelegd wordt. Op deze manier kunt u jaren genieten van een kwaliteitsvloer die uw huis een prestigieuze uitstraling geeft. Daarnaast zorgt een mooi vloerwerk ervoor dat uw huis aanzienlijk in waarde stijgt.

Voor het plafons is het van belang te kiezen voor een afwerking die jarenlang standhoudt en blijft stralen. Met een mooi afgewerkt plafons in de juiste kleur geeft u de kamer de juiste uitstraling.

Naast de vloeren en het plafond zijn de muren één van de belangrijkste elementen in uw huis. Ze zijn vaak een groot deel van het aangezicht en daarom is het van belang ervoor te zorgen dat de muren er fraai uitzien. Een stijlvolle optie is het laten stuken van de muren. Dit ziet er niet alleen goed uit – bijvoorbeeld wanneer er licht op een ruw gestukte muur valt – het is daarnaast ook erg stevig. Dit komt goed van pas wanneer u bijvoorbeeld van plan bent het één en ander aan de muur op te hangen. EQ Bouwmanagement specialiseert zich al jaren in het stuken en afwerken van muren. Wij kunnen u een schitterend resultaat garanderen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Is uw muur al gestukt, maar is deze beschadigd? Geen probleem: dit kunnen wij ook voor u oplossen.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Vakkundigheid

Bewezen trackrecord

Leveranciers kortingen

Bescherming

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen