Huis laten renoveren

Huis laten renoveren in omgeving Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Amsterdam, Weesp, Naarden of Muiden? EQ Bouw is gespecialiseerd in de totaalrenovatie van woningen. Complete renovatie van een woning is bij uitstek geschikt wanneer u:

  • geen geschikte bouwgrond kunt vinden om een nieuw huis te (laten) bouwen
  • niet de financiële middelen heeft om een nieuw huis te kopen
  • uw huidige woning en woonplek voor geen goud kwijt wilt maar deze wel wilt opknappen/vernieuwen.

Afbreken en opnieuw opbouwen

Bij de totaalrenovatie van een woning wordt een woning van A tot Z opnieuw opgebouwd. Een totale renovatie is vaak een kwestie van afbreken en opnieuw opbouwen. Uw huis krijgt zo als het ware een tweede leven. Vaak worden er in het kader van een renovatie een nieuwe verwarmingsketel en boiler geplaatst en worden ook nieuwe elektriciteits-, water- en verwarmingsleidingen aangelegd.

Keuken en badkamer

Bij een totaalrenovatie hoort ook een nieuwe keuken en badkamer. Soms wordt er zelfs een nieuw dak op de woning geplaatst en worden ook de gevels grondig aangepakt. De vloer wordt vrijwel altijd meegepakt, en als u dan toch bezig bent is het aanleggen van vloerverwarming een goed idee.

Totaalrenovatie huis

Een aannemer voor alle werkzaamheden

Wanneer u de totaalrenovatie wilt uitbesteden aan een professional dan is het zaak dat u de juiste professional vindt. Het is een optie om voor elk onderdeel een aparte aannemer te kiezen. Dit is echter niet aan te raden omdat dit makkelijk leidt tot miscommunicatie, een planning die niet op elkaar aansluit en inschattingsfouten tijdens het project. Het aanstellen van één aannemer die het gehele project voor zijn rekening is de beste keuze. Dit maakt het gehele proces voor iedereen overzichtelijk.

Totaalrenovatie huis

Keuze voor materialen

De selectie van het juiste materiaal voor de juiste prijs is een cruciaal aspect in het proces van totaalrenovatie. Wanneer u dit zelf uit moet zoeken kost dit enorm veel tijd (en dus ook geld) EQ Bouw kent de markt als geen ander en werkt samen met leveranciers die de juiste materialen aanbieden voor een goede prijs. Hier heeft u dus geen omkijken naar.

Maatwerk

Renovatie is een kwestie van maatwerk en u ontkomt er niet aan specialisten in te schakelen om van uw oude huis een ‘nieuwe’ woning te maken. Kiest u voor EQ Bouw dan nemen wij het gehele project voor onze rekening. Wij werken samen met vakmensen uit ons eigen netwerk. In zee gaan met een aannemer biedt eigenlijk alleen maar voordelen.

Een goede aannemer:

  • weet welke duurzame materialen gebruikt kunnen worden,
  • maakt een goede planning met een realistische oplevertermijn
  • maakt een goede prijsindicatie en zorgt dat hij binnen budget blijft
  • zorgt voor een goede afstemming met u als bewoner van de woning
  • zorgt voor zo min mogelijk overlast als mogelijk

Wat kunnen wij voor u verzorgen:

Wij verzorgen o.a. de volgende werkzaamheden passend in het totaalplaatje:

Heldere en directe communicatie

Voor de totale renovatie van een woning in de regio Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Amsterdam, Weesp, Naarden en Muiden kunt u op korte termijn terecht bij EQ Bouw. Wij nemen u de gehele renovatie uit handen. Wij hechten aan een heldere en directe communicatie. Behalve dat gelden een transparante houding en werkwijze als een vanzelfsprekendheid.

Totaalrenovatie huis

EQ Bouwmanagement

Wilt u extra informatie en kunnen wij u ergens mee helpen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen