Vloeren laten leggen

vloeren laten leggen Top

Wilt u een andere vloer in uw woonkamer of misschien het hele huis? Bent u dan op zoek naar een tegelvloer, visgraatparket? EQ Bouwmanagement regelt het voor u én legt het voor u!

Welke vloer kiest u?

De keuze voor een bepaalde vloer bepaalt dat u er jaren overheen loopt. U verandert namelijk niet elk jaar van vloer. U wilt dan ook een vloer waarover u zich geen zorgen hoeft te maken met betrekking tot bijvoorbeeld slijtage. Natuurlijk, tapijt slijt sneller dan parket en parket weer sneller dan een stenen vloer. Maar toch, wanneer u voor kwaliteit kiest, zal ook dit meevallen.

Zoveel soorten vloeren!

De keuze is dus aan u; welke type bevloering kiest u? Een aantal voorbeelden:

Betonvloer: eigentijds en mooi af te werken
Gietvloer: stijlvolle maar strakke trendy afwerking
Natuursteen: duurzame investering, keuze uit vele soorten als marmer, arduin, graniet, leisteen enzovoort.
Parket: de stijlvolle vloerbedekking, vooral in visgraatmotief

Tegelvloer: de meest voorkomende harde vloerbedekking met heel veel keuze uit soorten, maten en kwaliteiten.
Laminaat: goedkoop alternatief voor parket
Vinyl: een van de goedkoopste vloerbedekkingen
Tapijt: algemeen bekend, van heel goedkoop tot meer dan honderd euro per vierkante meter.

Zoveel mogelijke keuzes met elk zijn eigen voor- en nadelen. Het maakt voor ons niet uit. Wij kunnen met alle materialen overweg en werken alles tot in de puntjes af. Er zijn nog meer soorten vloeren als bijvoorbeeld steentapijt, linoleum enzovoort. Schroom niet om ons te vragen naar deze soorten.

Belangrijkste is dat u de juiste keuze maakt met de juiste informatie. EQ Bouw helpt u om die keuze te kunnen maken. U wilt tenslotte een vloer waar u echt jaren plezier van heeft.

vloeren late leggen renovatie

Vloerverwarming

Graag willen we de optie voor vloerverwarming bij u onder de aandacht brengen. Een groot voordeel van vloerverwarming is de comfortabele warmte die het met zich meebrengt. Daarnaast is vloerverwarming laag in energiekosten. Vloerverwarming wordt aangelegd middels buizen die onder de vloer worden aangebracht.  Vloerverwarming wordt tegenwoordig onder meer soorten bevloering aangebracht, niet alleen onder stenen vloeren.

Zie ook: Vloerverwarming laten aanleggen

Wat kan EQ Bouw voor u betekenen?

Besluit u om EQ Bouw die mooie marmervloer te laten leggen, dan wordt vooraf een duidelijk en uit te voeren plan opgesteld met de daarbij behorende offerte.

EQ Bouw regelt alles voor u en zorgt dat er zo min mogelijk overlast tijdens de werkzaamheden. U kunt binnen de kortst mogelijke tijd genieten van mooie strakke vloer.

Wij geven antwoord op de vragen die u zichzelf al had gesteld over allerlei mogelijkheden. We geven u vakkundig advies m.b.t. de te gebruiken materialen, voor- en nadelen van bepaalde materialen, enzovoort.
Neem gerust contact op met ons en stel ons uw vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde artikelen:

Heeft u deze artikelen al gelezen:

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Bewezen expertise

Leverancierskortingen

Directe communicatie

Transparantie

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen