Aannemer in Muiden

Op zoek naar een aannemer in Muiden? EQ bouw is gespecialiseerd in totaalrenovaties en verbouwingen van woningen en panden in Muiden. Voor kleine of grote bouwkundige aanpassingen, in en rondom Muiden hebben wij de vakmensen, de apparatuur en de kennis in huis.

Verbouwen en persoonlijke bouwbegeleiding gaan bij EQ Bouw hand in hand. Dit hoeft u onderaan de streep niet meer te kosten. En dát maakt EQ Bouw nu steengoed.

Totaalrenovatie in Muiden

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van totaalrenovatie in en rondom Muiden. Onze projecten laten bewezen expertise zien. Wij geven u graag een deskundig advies waarbij u kunt rekenen op een goede service en volledige transparantie.

Aannemer

Hoe werken wij

Vanaf het moment dat u contact met ons zoekt komen wij bij u langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen op papier gezet en kijken we wat de opties en (on)mogelijkheden zijn. Hierna volgt de vrijblijvende offerte.

Na overeenstemming begeleiden wij het bouwproces in zijn geheel en nemen wij al het werk voor u uit handen zonder dat u zich hier nog zorgen over hoeft te maken.

Wat kan EQ Bouw voor u betekenen in Muiden

Als aannemer nemen wij u al het werk uit handen en zorgen we dat er vakwerk wordt afgeleverd.

Wij leveren zowel diensten als advies. EQ Bouw levert de volgende diensten: Verbouwing, Totaalrenovatie, Uitbouw en Casco Afbouw (bijvoorbeeld bij nieuwbouwwoningen). Bij advies kunt u denken aan de Bouwbegeleiding tijdens de verbouwing maar ook aan een Second Opinion of onze EQ Care service. Op de pagina’s ‘diensten’ en ‘advies’ kunt u meer informatie vinden over hoe EQ Bouw u kan ondersteunen met de werkzaamheden.

Wij geloven dat één beeld luider spreekt dan 1000 woorden. Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit die EQ Bouw levert, verwijzen wij u graag naar de foto’s onder de ‘projecten pagina’.

Meer inhoudelijke informatie over de mogelijke werkzaamheden in Muiden, kunt u hieronder vinden wanneer u doorklikt.

Onze werkzaamheden in Muiden

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij in Muiden voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.

Vakkundigheid

Bewezen trackrecord

Leveranciers kortingen

Bescherming

© Copyright - EQ Bouwmanagement | Website by Team Koen